Tänker tillbaka på lovet

Matlagning och bakning / Permalink / 0
När man ligger här i soffan med rinnande nästa och kliande hals så är det kul att tänka tillbaka på allt kul jag har gjort. Tänkte jag lägger ut bilder och skriver om varje bild.

Denna bilden är tagen i fredags inte påskhelgen utan helgen före. Jag och Anton åkte och år middag hos Antons mamma.

Sen på lördagen var jag barnvakt åt denna lilla skitungen. 
Lördag natt mådde jag inte så bra efter kvällens fest. Anton hämtade mig vid fyra och på vägen hem körde vi på en grävling. 

Måndag,tisdag och onsdag var det Lovskola och jag fick chansen att umgås lite med min fina vän Emmy. 

Fredagen åkte jag på kallas hos Antons mamma. Tog inga bilder där tyvärr men det var mysigt. Sen åkte vi vidare till Kinna och hämtade Antons kompis Christian och sen sov vi hos honom på kvällen. 
Påskafton firades med denna snygga tjej. Blev Singstar och annat skoj.







Söndagen är dagen jag mina bäst. Den började med slapphänt i soffan. Jag och Emil (han åt höger på översta bilden) satt och spela bil spel tills vi drog in till Tranemo och käka pizza. När vi kom tillbaka satte vi oss i gräset vid fortbollsplanen och kollade på när Anton skojtrönade lite. Jordgubbar i solen.. Aldrig fel!! Sen åkte vi till Tranemo igen hoppa in på Ica och köpte kött och åkte sen vidare och grillade hos en kille som heter Fidde. Alltså en riktigt bra söndag.
Måndag var det lungt och vi hittade inte på något speciellt. Men en flum bild tog vi. 





Sista dagen på lovet kunde inte blivit bättre! Började dagen med bananpaknkor sirap och hallon. Sen till lunch blev det pasta, broccoli, bacon och sås. Anton kom vid två och vi åkte till min moster och Anton fick hålla i William. Så himla fint var det! Sen åkte vi och åt glass i solen. 
Mådde dåligt redan igår och inatt var det hämskt! Så stannade hemma idag och hoppas på att jag blir frisk tills imorgon. 
Till top