Första dagen av många

Hästar, Träning / Permalink / 1

Igår var alltså min första dag. Första dagen av många. Nu är det bara 3.5år kvar. 

Igår var det grillning i en park efter en lång dag. Med mycket information. Jag åkte hem i stället. Jag var nämligen helt slut efter all info. Bussen tar 1h. Så när jag kom hem hade jag hunnit vila upp mig. Jag tog på mig skorna och begav mig ut på en löprunda. En längre runda. Försöker springa längre och har satt upp mål för varje vecka. Det gör att jag blir mer motiverad. Denna veckas mål är 2.5 mil. På lördag är det dax för tjejmilen. Kroppen är absolut inte i form. Inte i den form jag vill. Men jag tränar. Jag kommer ta mig tillbaka. Så igår blev det 8.7 km och idag gick jag upp och sprang 3.5km. Nu har jag bara 1 mil och 3km kvar. Tanken är att jag ska springa 5km intervaller på torsdag. På lördag är det dax för milen. Så de där 2.5 milen kommer nog gå att nå. Det kommer gå. För det vill Jag! 

Ja. Och hästarna. Ridningen. Hur blir det nu med det? Vad är mina mål innom min älskade ridsport? 


Svaret är tungt. Men jag är tvungen att inse det.. 

För just nu kan jag inte ha något mål med ridningen. För tiden finns inte längre. Tiden att lägga 3h i stallet. Jag vill verkligen ha den tiden. Men jag vet att studerna kommer ta för mycket tid. 

Självklart kommer jag rida ibland. Jag kommer aldrig sluta med ridning. Hästarna ger mig allt. Kraften att fortsätta, får jag från detta underbara djur. 

Ett mål har jag. Ett mål jag ska uppnå. Belöningen är allt. 

Jag ska om 3.5 år stå där. Med min examen och livet framför mig. Min belöning. Min examens present. En alldeles egen häst. Som jag längtar!

Till top