Skidåkning, snödyck och göteborg horseshow

Familj och vänner, Hästar, Träning / Permalink / 0
God morgon på er! 
Jag skulle skrivit det här inlägget i söndags. Men min mobil dog så det kommer idag istället. Gör ett dag till dag inlägg. 
Fredag:Efter lek tentan så gick jag och Michaela på lunch. Sedan åkte jag hem och hämtade mina skidkläder och möte upp Anton. Vi tog sedan bilen till hestra för lite härlig kvällsåkning. Antons kompisar hängde på så det blev en toppen kväll som avslutades med tacos. 
 
Lördag:Blev en sådan där super härlig dag. Börajde med att städa lägenheten vilket inte va så kul. Sedan åkte jag till stallet. Mamma, Elsa och jag bestämde oss för att utmana hästarna lite. Loppan kan vara väldigt sprkig mot hästar som kommer bakom så att rida ut med Divi och Loppan verkade lite läskigt. Men mamma gick på marken för att kunna finnas till. Diviero var så himla snäll! Han kunde gå först, sist, låta Loppan trava iväg och vänta kvar, Loppan galopperade på åkern och Diviero skrittade på vägen. Ja ni förstår nog, han var super snäll. Vi trstade trava och det gick super bra. Vi gick upp på en åker och skulle trava lite. Elsa galopperade och det såg ju himla mysigt ut. Så jag ville testa det med.. Nja.. Diviero förstod inte alls vad jag ville så han stannade, bockade och jag flög av. Så jag fick tugga snö, tur det var djupt haha. 

Efter ridningen åkte jag till skärjebo för att äta grillad korv med killarna som fiskade. Super mysigt att äta korv ute på isen!

På vägen hem stannade vi till på ekedal där pappa, grannar och Junior åkte pulka. Känns kontigt att åka till ekedal och umgås. Känns ovanligt att det är någon annan som bor i mitt barndomshem. Det var ju min pulkabake.. Men nu fina bilder på barnen som åkte!

Avslutade dagen med mellomys. Tog inga bilder på det tyvärr.

Söndag:Äntligen Göteborg! Möte upp Erica i limmared och vi åkte till Borås där vi mötte upp hennes vänner. Sedan åkte vi tillsammans mot Göteborg horse show. Var inte där förra året så var så taggad på det nu. Som alltid var det helt underbart. Jag tyckte gymcanan var det bästa. Det var såklart jätte roligt att Henrik vann i år igen. Vi åt sushi på en Japansk resturang, aldrig ätit riktig sushi men det var helt okej. Skulle ju inte köpa något (eftersom jag inte har någon häst...). Men Gina har en häst collektion och på mässan var det billigare. Så jag köpte en blus för 100kr som annars kostar 400kr. Var en super bra dag som vanligt på göteborg horse show!

Nu de två dagar som gått har jag varit ledig och ridit i snön. Det var kallt att rida i snön för fick snö dusch. Igår var det föreläsning om observationsraporten vi ska göra. Det är en övning inför examensarbetet. Ska bli spännande men tror det krävs mycket energi. Under föreläsningen fick jag ett sms från mamma som frågade om jag ville hoppträna. Självklart ville jag hoppträna! Var 6 månader sedan jag sist hopptränade. Loppan var så fin och jag hade så himla kul. Nu längtar jag bara mer efter jag kan köpa mig egen häst.. 

Nu har jag brottom till förskolan för min observation. Vi hörs en annan dag! Ha det bäst!


 
Till top