Löpträning och dålig motivation

Studentlivet, Träning / Permalink / 0
Hopp och Hej på er! 
Gårdagen spenderades med matematik i skolan. Blev lite lugnare efter föreläsningarna och workshops. På bussen hem försökte jag läsa lite men motivationen var på botten så lyssnade på podcast istället. När jag sedan kom hem satte jag mobilen på laddning och läste i 30 minuter. Sedan gick jag över till grannen där de har ett löpband i källaren. De är snälla och låter mig träna på det. Igår sprang jag i 40 minuter vilket var så skönt eftersom min motivation till träning även den varit på botten. 

Efter träning och dusch va klockan 19.30 och jag började med maten. Blev bara ägg och macka igår. Tanken var att jag under tiden jag väntade på Anton skulle plugga. Istället satt jag i soffan och kollade på Youtube. 
Mina rutiner är inte de samma som de har varit. Jag måste ta mig i kragen och börja plugga. En misslyckas tenta ska inte förstöra min dröm. Nu ska jag fixa det här! 

Min lilla Lewis fick mysa med mig en liten stund igår. Ibland önskar jag att jag var en katt. Maten serverad varje dag, sova bort hela dagen, jaga lite möss och bli kliad i nacken. 


Till top