En helg med massa fest

/ Permalink / 0
Idag är det första advent och jag har firat den på berg. Jobbade som vanligt och bjöd på fika för att fira advent. Sedan hade tallyhoo möte och vi fikade såklart igen för att sedan ha våran första lucia träningen. Tallyhoo håller nämligen även detta år luciatåg till häst. Förra året var det många barn som anmällt sig men i år var det bara 6 stycken. Det kommer säkert bli väldigt fint ändå. Efter lucia träningen gick vi i tallyhoo ut för att träna inför gymkanan vi ska ha efter lucian. I mitt lag är vi jag, Julia, Eve och Ellen. Vi rider på Bella som är ett gotlandsruss på ca 125-130 cm. Kände mig väldigt stor på henne haha.. Men var väldigt roligt och hon var väldigt pigg och glad! Nästa vecka ska vi träna igen och jag längtar redan. 

Vad jag gjort denna helg, mycket festande! En kort sammanfattning kommer här nedan.
 
Fredag:Josse kom till mig direkt när jag slutat jobbet. Vi åkte till ica och köpte mat och godis. Sedan lagade vi maten medans vi snackade om hur vi skulle göra nästa dag. Skrev lite med en klasskompis och han skrev att han skulle till Gisleparken. Vi blev såklart med sugna på att dra ditt, Skrev till Jonas och vi hade skjuts. Ringde Julia och Max och båda var på. Förfesten kunde börja!
 
Vi drog till Gislaved klockan tio. Det öppnade klockan nio men kön var fortarande lång. Vi kom till slut in och nu kunde festen börja på riktigt!
 
Jonas kom vid ett någon gång,i en något överfull bil så rullade vi hemmåt.
 
Lördag:Sluten men glad och uppe redan sju. Antons bror Emil lämnade hit Zero hans gråhund. Myste ett tag med honom innan jag och Josse gick upp och åt frukost. Mamma hämtade oss tio och vi åkte hem till Annika för hon hade öppen gård. Många bilar och mycket folk var där. Annika har kossor! 
 
Åkte hem i till mamma och pappa och åt en lätt luch innan vi åkte till stallet. Loppan var snäll men pigg. Josse red ett litet tag men eftersom Loppan är så het så blev et svårt för Josse och jag satt upp istället. Hoppade lite små skutt. Vid fem var jag klar med stallet och påväg hem. Hoppade direkt in i dushen för att sedan fixa mig. Emmy hann under denna tid komma till mig. Efter ett tag trillade även Klara+3 in. Förfesten var igång och vi var taggade till tusen.
 
Emmys nya brillor på mig. Tur jag har bra syn för glasögon klär mig verkligen inte!
 
Vi förfestade till tio och begav oss sedan vidare till flackens. Det var Emil Assegård som spelade. Kvällen blev väldigt lyckad och vi fetade loss. 
 
Flackens stängde enligt mig lite för tidigt. Redan klockan ett och vi åkte hemmåt. Väl hemma låg jag och Emmy uppe länge och pratade. 
 
Dessa dagar har varit väldigt bra! Tacksam att jag har så fina människor runt mig. 
 
Nu är det dax för mig att sova. Jag hoppas ni haft en bra helg!
Till top