En dag i Borås med Maria

Matlagning och bakning / Permalink / 0
Började min dag med pannkakor. Låter inte helt fel va? Blev så sugen på det så när jag hade gått upp så medans Anton låg kvar i sängen började jag stekapannkakor. Ja jag ska vara en jämstäldighetstänkande kvinna.. Jaja Anton kom faktiskt ner och hjälpte till efter ungefär en kvart. Pannkakorna blev i alla fall goda!


Efter frukosten dushade jag och sen åkte vi till Borås. Anton släppte av mig hemma hos Viktor där Maria väntade på mig. Jag fixade mitt hår och sen gav vi oss ut på stan. Lite shoping för mig. Köpte en koffta, trosor och nya block till skolan. 
En simpel kofta som kostade 99kr. Älskar rea!

Jag och Maria var hungriga så vi gick till Jensens där det var proppfullt med folk. Vi fick ett bord hjämte ett par män som kom samtidigt som oss. Vi beställde samtidigt som männen och det jag reagerade på var att de två männen fick sin mat betydligt snabbare än oss. Blev lite småsur för var väldigt hungrig men när maten väl kom ble jag glad för oj oj vad gott det var! 


Fina Maria
 
När vi ätit tog vi bussen hem till Maria. Testade hennes gammla skor som hon ville bli av med och dem passade så nu är jag ägare till ett par hunter och ett par Johny Bulls! 


Anton hämtade mig i Borås och vi åkte hem och lagade mat. Nu har vi kollat på film och Anton kollar på någon spel tävling och jag tänkte sätta på en ny film. 

Hihi jag kan med laga mat! Blev jätte mätt! 
 
 
 
 
Till top