Mitt 2018

Familj och vänner / Permalink / 0

Beskriv året med tre ord.
Varmt, flytt och sorg 

 

Vilka ser du som de största händelserna under året?
En av de störa händelserna var när jag fyllde 20 år. Är inte tonåring längre! Ed Sheeran konserten var såklart en av de största händelser detta år. 

 
 
 En bild från mitt 20 års kalas. 
 
 
 
 

Har du blivit bättre på något?
Jag har i år blivit bättre på att klara mig själv. I skolan har jag blivit bättre på att intre stressa upp mig utan ta saker som de kommer. Jag har även blivit bättre på att fatta beslut som gynnar mig i livet. 

 
 

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Detta år är första året sedan jag var 15 år som jag varit singel. Därför har jag under detta år dejtat flera olika killar. Det är något jag inte har gjort innan. Ed Sheeran konserten är med något jag aldrig har gjort förut. Annars kan jag inte komma på något som jag aldrig gjort förut. 

 
 

Vad var extra dåligt med året?
Att jag gjorde slut med Anton är det som har varit sämst med detta år. Jag har fält så många tårar och förlorat en bästa vän och livskamrat vilket är helt och hållet mitt eget fel. 

 
 

Vad var extra bra?
Sommaren var helt fantastisk i år. Så härligt med denna värmen. Ed Sheeran var som jag redan nämnt helt fantastiskt. Uport var super roligt. Utvecklingen ihop med Diviero och alla hoppträningar med Loppan. Hästarna har verkligen varit det som fått mig lycklig i år! 

 
 

Vad lyssnade du på?

 Denna låt lyssnade jag på nästan varje dag under månads tid
 

Vad skrattade du åt?
Min lillasyster är den person som fått mig skratta aldra mest i år. Hon känner mig som ingen annan och har kunnat få mig skratta även de deppigaste dagarna. 

 
 

Vad grät du över?
Jag har gråtit extremt mycket över Anton, att finna sig själv utan honom har varit tufft. Jag har gråtit över att Dior dog och när Bosse åkte till veterinären grät jag jätte mycket. Sedan har jag gråtit över massa andra saker. 

 

Lärde du känna några nya människor?
Hehe ja jo, när jag blev singel lärde jag känna endel nya männiksor. Vilket varit både positivt och negativt. Den personen jag är gladast att jag lärt känna i år är min fina vän Sandra som jag träffade en kväll när jag jobbade på parkgatan. Vi klickade direkt! 

 



Och så slutligen; dina planer inför 2019?
Få tillbaka min hälsosamma och vältränade kropp. Hoppa Divve 80cm felfritt. Tävla i alla fall någon lokal med Loppan. 

 

Hoppas ni alla haft ett bra år! Gott nytt år på er fina bloggläsare! 

 
 
Till top