Vad jag ätit idag (2)

Min vikt resa / Permalink / 0
Idag var det dax för fastardag. Jag måste säga att jag inte blir så hungrig som jag trodde. Istället blir jag väldigt sur. Försöker tänka på annat men har svårt att koncentrera mig utan mat i kroppen. Tycker jag behärskar det okej ändå och tror detta kommer gå att fixa. 

Till frukost idag åt jag ett ägg med salladskrydda på. Drack en kopp kaffe med mjölk i till det. Super gott och faktiskt mättande! 

Efter frukost städade jag hela lägenheten, nu är det rent och fint. När jag städat klart gick jag ut på promenad med Ella och hunden Freja. 

Efter promenaden gick jag till gymmet. Körde lite blandad styrka. 

Började jobba klockan två så köpte med en kvarg. Super god! Cheesecake hallon och kaffe till det. 

Nu har jag precis avnjutit en middag som verkligen är så enkel och god. Gratinerad blomkål och broccoli. Receptet? Det kommer här! 

Blomkål och broccoli gratäng. 1 port (240kcal)
100g blomkål 
100g broccoli 
50g strimlad skinka 
30g creamchees paprika 
0,5dl riven ost 
1 msk vatten 

1. Sätt igen på 250grader.
2.Lägg broccoli, blomkål och skinka i en ugnsfast form. 
3.Blanda creamchees osten med vatten, höll över grönsakerna.
4.Strö över osten, krydda om du vill. 
5.Låt stå i ugnen 10 minuter. 
Klart! 

På gymmet idag passade jag på att väga mig. Hade gått ner ett kilo och är så nöjd! Gör att jag vill fortsätta träna och hålla kvar motivationen. Nu har jag ett normalt BMI! Super glad över det men har fortfarande 9kg kvar till min målvikt. Så jag get inte upp än på länge. Känner även att 5:2 är något jag vill fortsätta med även när jag nått min målvikt. För att kunna hålla målvikten, och för att kroppen ska må bra vilket den gör på 5:2. 
Till top