Det blev visst inga jordgubbar

Familj och vänner / Permalink / 0
Denna helg har varit super rolig. På fredagen åkte jag och Lina till Ulricehamn efter jobbet. Vi hämtade Elsa och åkte till cirkel K. Där hade de precis släppt sin nya mexikanska meny och jade gratis prova på. Så vi passade på att äta gratis, för billigt är gott men gratis är godare. Efter vi hade ätit gick vi ner till bryggan och hängde där hela kvällen. Kalles jobb hade sommarfest där så vi träffade även honom på bryggan. Ulricehamn är verkligen så himla fint, speciellt på sommaren. 
(null)

(null)

(null)

(null)

På lördagen åkte vi hem till mamma och pappa. Jag och mamma åkte och badade. Vi tog med oss Jax och William. De uppskattad tyvärr inte det jätte mycket eftersom de var trötta och tyckte det var kallt i vattnet. 
När jag kom hem duschade jag och sedan gjorde jag mig i ordning. Lina kom till oss vid sju. Vi grillade grekiska biffar till kvällsmat och drack rosé. Efter maten begav vi oss till sigges där LBSB och ODZ spelade. Blev en rikgit bra kväll även fast jag inte rikgit förstod ODZ musik. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har jag inte fått något alls gjort. Åkte med Elsa till Annica och Johny där hon skulle byta bromsar. Det tog väldigt lång tid. Kalle var inte alls glad på bilen men när Johny hjälpte till gick det bättre. Nu har hon bytt bromsarna på ena bakhjulet men hon glömde köpa två bromsskivor så det måste hon göra. 

Hoppas ni haft en fin helg
Till top