Kurs i Vara

/ Permalink / 0
I helgen har jag varit på ungdomsledarkurs på Vara folkhögskola. Jag tyckte kursen var lättare nu än första gången. Var mer korta pauser nu än innan. Man blir ändå trött på att bara sitta och lyssna. Sedan har jag ju lärt mig det mesta i skolan redan men självklart är det bra att få denna kursen då jag sedan är ungdomsledare. Vi testade jackor denna gången, gillar inte modellen men trycket är snyggt. På kvällen gick vi och bowlade, jag förlorade men glad ändå!
När vi kom hem från bowlingen köpte jag nötter och de andra godis. Mathilda köpte skummbollar. Hon gillade inte skummbollarna så istället kastades de runt i vårar rum och landade i linas hår haha..

Söndagen så var vi väldigt trötta, men vi kämpade oss igenom söndagens föreläsningar.

Helgen var riktigt bra och avslutades med biffar och mys med Anton! 

Idag kom Elin till skolan. Var kul att träffa lilla Ellie och såklart även att träffa Elin. Var så himla längesedan jag träffade henne! Hoppas på stt träffa dem snart igen för var riktigt mysigt.


Nu sitter jag på bussen påväg hem. Idag ska vi städa vårt gästrum för Anton ska ställa in databordet och sedan kommer pappa med sängen en dag i veckan hoppas jag... 

Hoppas ni haft en bra helg! Kram!


Till top