Flerspråkighet tenta

/ Permalink / 1

Då var dagen över. Denna dag har jag varit orolig över i flera veckor. Idag var det nämligen dax att skriva den störa tentan på hela terminen. Från de studenter som gjort den här vi hört säker som "den är jätte svår" och "min kompis fick 4 stavfel och kuggade". Därför har jag pluggat som en galning. Utan vetskap om det jag pluggade på var relevant. Tentan var att skriva ett referat utifrån en artikel om flerspråkighet. Vi skulle "krydda" referatet med källor från böcker och föreläsningar som vi hade läst. Men huvuduppgiften var att skriva på korrekt svenska. Det är språket jag är oroligast över eftersom jag har läs och skrivsvårigheter. 


Nu är den gjord i alla fall och 3 veckors väntan på resultatet. 

Vi hade 6h på oss att skriva idag. Jag gick efter 5h. Vilket jag ångrar lite nu efteråt då jag hade behövt läsa igenom mer noggrant någon gång till. Åkte i alla fall direkt hem till Loppan och red ut på en härlig uteritt. 

Nu ska jag strax kliva mer i badet. Har dukat upp med vin och ost. Efter badet kommer mamma bjuda på räkmackor. Nu ska jag ta ledigt från plugget några dagar och samma ny energi till resten av uppgifterna. 

Till top