Sigges och go kart istället för tenta plugg

Familj och vänner / Permalink / 0
Imorgon 2/10 har jag tenta lekteorier. Jag har pluggat till den så jag vet ungefär vart begreppen ska placeras. Men hade egentligen behövt plugga mer till tentan än vad jag har gjort. Har trots det inte så mycket tenta ångest. Känner mest att det får gå som det går. 

I helgen var min plan att låsa in mig på rummet och plugga tenta. Rikgit så blev det inte... 
I fredags efter skolan (hade faktiskt pluggat bra i skolan) så åkte jag och Elsa till Tranemo och köpte pizza. Sedan kollade jag film med Elsa resten av kvällen. 

Lördagen vaknade jag ca åtta och åt frukost med mamma och pappa. Sedan pluggade jag 1h innan Elsa vaknade. Vi åkte till stallet och red ut. Sedan ville Elsa till Borås och köpte något att ha på sig på Sigges. Jag är väldigt lättövertalad så jag följde såklart med. Elsa hittade inget men jag köpte 2 par skor, en blus och örhängen. På kvällen följde jag med Elsa till Sigges och vi hade en super rolig kväll.
 På söndagen sov jag väldigt länge. Var ganska bakis.. Julia, Gabbe, Kieran och en kompis till Gabbe skulle åka Gokart. Det ville jag såklart inte missa. Första vändan vann jag över Julia och andra vann hon. Gabbe vann båda vändorna över oss alla. Efter gokarten åt vi burgare på tugg. Var hemma vid sju och då somnade jag. 


Till top