Sov gott du fina ponny

Hästar / Permalink / 0
Igår kväll fick jag ett meddelande från Elsa. Hon skrev "Dior är död" och skickade en bild på hans nyas ägares inlägg. Tjejen som äger honom nu hade skrivit att han fick somna in igår kväll. När jag läste detta brast det för mig. Denna lilla ponny som jag ägde i två år har betytt så mycket för mig. 

Under 9an och 1an på gymnasiet red jag honom nästan varje dag efter skolan. Vi hade mål och drömar. Han var bara 5 år när vi köpte honom. Tillsammans lärde vi varandra så mycket. 

Jag har inte träffat honom på nästan 2 år. Nu har jag inte längre möjligheten att någonsin göra det. Jag mins när vi sålde honom att jag tänkte att jag en dag ska köpa tillbaka honom. Att han ska få bli gammal hos mig. Den tanken hade jag släppt. Men nu finns det inte ens möjlighet att det skulle kunna ske. 

Dior var en ponny med en otrolig personlighet. Han visade verkligen när han inte ville något. Han var väldigt charmig och kunde se ut som en stor ståtlig häst ena stunden. I andra stunden kunde han se ut som en tjurig åsna. 

Dior jag kommer aldrig glömma dig. Jag är tacksam för tiden vi fick spendera ihop. 

Hej då lilla ponny

Till top