Ponnyridning, morsdag och skogsutflykt

Fredag: I fredags efter skolan åkte jag hem till Julia där även Max var. Vi lagade super god mat, en räkpasta som Julia hade sett på nätet. Den blev super god! 



Sen kollade vi på film. Jag somnade framför filmen haha. Sen låg vi i sängen och pratade tills vi somnade. Hade en jätte bra fredag kväll! 

Lördag:Vaknade hos Julia klockan halv nio. Var så trött för vi somnade vid tre.. Åt en enkel frukost och började sedan gå mot berg där jag skulle möte upp Linn, Lina och Sara. Linn och Sara red på Bella och Rubina ner till Ica vid Tranemo. Jag och Lina gick med eftersom det är så mycket bilar och annat stoj som kan skrämma dem. Jag mötte dem väldigt tidigt för liftade sista biten med Elsas kille Henrik på hans moppe. När jag mötte dem såg det ut såhär. 

Sen tog vi massa bilder under vägens gång.

Denna kille blev ensam kvar i hagen. Stakarn..


När vi kom fram satte vi upp skylten och la fram hjälmarna. Barnen kom så fort de fick syn på hästarna och hästarna fick inte en lugn stund förens vi skulle hem. 

Måste visa våra super snygga tröjor med! 


Lördagen var alltså även den en bra dag som avslutades hemma hos Julia. Innan vi gick till Julia åt vi detta..

Älskar nudlar! Julia och jag somnade hyfsat tidigt eftersom jag hade varor igång hela dagen och hon hade pluggat hela dagen. 

Söndag:Började som vanlig men ridlektioner för barnen. Jag åkte hem direkt efter sista gruppen. Tanken var att jag skulle hem till mamma och pappa men de var mäklare och spekulanter på huset hemma så åkte istället hem till Klara. Jag duschade hos Klara och hjälpte henne att städa. Sen körde hon mig till mamma och pappa. Jag låg mest i sängen tills Elsa kom hem. Vi red ut och badade med hästarna. Var super mysigt men har tyvärr inga bilder på det än. Henke tog bilder med kameran så de ska föras över till datorn först. 
Sen åt vi grillad kalkon och jag åt majskorn hihi. Efter maten tog vi mopen hem till Dorrit som nu bor i en lägenhet i sjötofta. Henke hjälpte henne med datorn som hade kronglat med nätet. Vi stannade där nån timme sen åkte vi hem igen. Åt tårta och gav mamma presenter. Hon blev jätte glad för det hon fick. 

Måndag:Eftersom jag sov hos mamma och pappa hade jag helt glömt bort att vi skulle på skolutflykt. Så jag hade på mig långskjorta och jeans. Vi gick ganska länge i skogen och grillade korv på en grillplats. Jag var så varm! Men gick ändå helt okej haha. 
Klassen 

Korvgrillning 

Fick testa dricka björksav


Här kokade vi något te. 



När jag kom hem solade jag på balkongen samtidigt som jag pluggade. Sen började jag och Anton städa. Blev super fint! Vi la oss och vilade vid halv sju och somnade och sov till nio. Då hade vi inte ätit och inte heller slängt skräp. Så vi åkte till Ica och handlade och slängde skräpet. Åt revben och potatissallad sen gick vi och la oss. Var ganska svårt att somna men lyckades till slut. 

Hoppas alla haft en bra helg! 
Till top