Life update

Familj och vänner, Studentlivet / Permalink / 0
Det var inte igår jag kickade in här. Sedan sist har det hunnit hände en hel del. 
 
Jag har flyttat hemifrån. Till en helt egen lägenhet. Den här lägenheten är min och bara min. Det är väldigt ovant att bo ensam. Jag har aldrig tidigare bott ensam och därför tycker jag det är väldigt ovant och obehagligt att vara själv. Har så länge jag kan minnas att vara ensam. Att jag nu valt att bo helt ensam är därför ett stort steg i min egen utveckling. Jag hoppas verkligen denna erfarenhet ska hjälpa mig bygga upp en stark självkänsla och göra mig trygg i att vara ensam. 
 
Nog om det. Nu ska ni få veta mer om själva lägenheten. Det är en etta i Limmared. Jag har en relativt stor balkong (större än den jag hade i tranemo). Lägenheten har ett stort vardagsrum med en sovalkov. Köket är stort och har bra förvaringsmöjligheter. Toaletten har tråkigt kakel men om man bortser från det är det en bra toalett. Jag och Annica var på ikea kort efter mi inflyttning. Där köpte jag det mesta man behöver. Så nu har lägenheten verkligen blivit min. Såklart har jag en hel del rosa inredning hihi. 

Bilderna är tyvärr inte nytagna så nu finns det mer inredning i lägenheten. Men såhär ser den i alla fall ut. 






 






 
En annan sak som händer i mitt liv just nu är att jag börjat träffa en kille. Det är nytt, spännande och lite läskigt. Jag är faktksit rikgit kär hihi. Så numera hänger jag en hel del borta i de småländska trakterna. 
 
Nu vet ni lite mer vad som händer i mitt liv för tillfället. Ny uppdatering kommer när jag känner för det. 
Till top