Att vakna upp med ångest

Kärlek / Permalink / 0
Det sker tyvärr allt för ofta för mig. Jag vaknar upp och känner klumpen i magen. Tankarna vet varken ut eller in. Det är inte lätt att hitta vägen ut från detta. Jag har ett så tydligt mål. Jag vill må bra, vara den glada tjejen jag vet att jag egentligen är. Framför allt vill jag känna mig trygg i mig själv och i min relation. Anton säger att jag kan vara trygg, han visar att jag kan vara trygg genom sina handlingar. Jag behöver bara lära mig att lita på honom i det. Lita på oss. 
(null)

(null)

Igår var jag hos min psykolog. Hon gav mig övningar att göra hemma. Jag ska fortsätta med minfulnes varje morgon. Samt att jag ska möta mina tankar som tankar. Jag ska säga "hej och välkommen" men inte agera på dem. De får vara där som tankar men de ska inte ageras ut som handlingar. Jag ska föreställa mig en bussresa. Jag kör bussen och tankarna är passagerare som kliver på. Oavset vad de säger ska jag bara köra vidare till nästa station. 

Nu behöver jag åka till jobbet. Kom ihåg att du duger som du är. Det är okej att vara vilsen och må dåligt. En dag kommer jag se tillbaka på det här och inse att livet är värt så mycket mer än att vara orolig för morgondagen. 

Till top