Hopptävling i Ulricehamn

Familj och vänner, Hästar / Permalink / 0
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Ärligt talat så är inte bloggen mitt prio ett just nu. Skriver när jag har lust. Nu har jag lust och vill även kunna se tillbaka på detta tillfälle själv. 
I söndags var jag nämligen och hopptävlade med Loppan. Vi red 90cm och jag var så himla nervös. Malin Lanned var på tävlingen för hennes dotter Elin red samma klass som mig. Loppan började stanna på fram hoppningen för att jag red på henne för mycket mot en oxer. När hon hade stannat två gånger gav Malin mig tips på hur jag skulle rida Loppan mot hindret. Vänta ut Loppan och låt henne se avståndet. Gjorde det och då gick det så mycket bättre! 

Emmy var hemme från i Tranemo i helgen och då ville vi såklart passa på att umgås. Vi sågs på lördags eftermiddagen och tog en mysig tur i skogen runt Berg. Jag lånade Anna-Karins hästar eftersom våra kan vara lite opålitliga. Jag ville att Emmy skulle känna sig trygg. Blev en riktigt mysig tur i skogen. På söndagen följde Emmy med mig till tävlingen. Var så så tacksam att hon var där. Emmy känner mig så bra. När jag blev stressad viste hon precis hur hon skulle agera. Tack Emmy för att du är så bra! 

Åter till tävlingen. När vi kom in på banan tog jag med mig vad Malin hade sagt till mig. Vi red an mot första hindret. Fick ett dåligt språng men vi kom över. Sedan flöt resten av banan på så bra. Efter sista hindret insåg jag att vi kommit till omhoppning! Även omhoppningen gick så bra! Vi fick tiden 32.23 sekunder och slutade på en 7 plats av 24 ryttare. Vi kom alltså precis utanför placering. Jag är så så nöjd med våran första tävling ihop! 
Till top