Pay and jump i sexdrega och utgång i Borås

Familj och vänner, Hästar, Tävling / Permalink / 0
Då var även denna helgen slut. I fredags tog jag det lugnt och förberedde inför pay and jumpen som skulle ske dagen efter. Lördagen började jag med att springa 5km med Bosse. Sedan åt jag en stor frukost med havregrynsgröt och en knäckemacka. Efter min dusch tog jag på mig ridkläderna och tog in Loppan. Förberedde henne och packade allt som skulle med. Vid elva rullade jag och pappa iväg mot sexdrega. Väl där så började min nervositet spöka. Men jag kollade läget på platsen. Lastade ut  Loppan och gick banan. Tyckte det var en väldigt snäll bana (det fick jag ju äta upp). Red fram Loppan och hoppade fram tre språng. Två på 80cm och ett på 90cm. Sedan väl inne påbanan på 80 cm kom jag in på banan rätt hastigt. Hörde inte när de först ropade mitt namn. Så när jag väl kom in hade jag med mig lite stress. Red fram i EM enligt mig bra galopp mot första. Tyckte hon kändes med och positiv. Men nope. Hon vejjade  undan. På igen och nu hoppade hon. Sedan gick tvåan och trean bra. Men fyran stannade hon på. Inte bara en gång utan hela 4 ggr innan hon tillslut hoppade det i trav. Sedan hoppade hon resten av banan utan problem. Från 80cm tar jag med mig att bibehålla lugnet. Visa henne hindren innan och ta längre väg till nästa anridning om hon stannar. 

Bild på hindret hon stannade så på. Till slut hoppade hon!
 
(null)

I 90cm flöt hela banan på mycket bättre. Hon hoppade fint och vi hade ett mycket bättre samspel. Tyvärr slarvade jag till 6e hindret och borde hållit ihop Loppan mer. Hon rev hindret med frambenen. Är trots det super nöjd med 90cm. Skönt att rida två rundor när det krånglar så. 
(null)

(null)



Loppan fick mat och massa kärlek. Sedan hoppade jag in i duschen för att åka vidare till limmared. Där mötte jag upp Erica och vi åkte till Borås. Först åkte vi till hennes kompis Bea. Där åt vi mat från favo. Super gott var det!
(null)

Vi åkte vidare till Beas kompis Evelina. Hon hade gjort pizza så där åt vi även lite pizza. Mycket mat hehe. Hos Evelina drack vi vin på hennes super mysiga balkong. Vi spelade frågesport och drack vin. Vid elva drog vi vidare mot viva. Där var vi tills stängning och hade super kul. Elsa var snäll och hämtade mig. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Tack Erica för att du bjöd med mig❤️
Till top