Till Växjö för att överraska Emmy

Familj och vänner / Permalink / 0
I fredags tog jag 19.30 tåget från Limmared. Åkte till Växjö där Jonathan Emmys kille hämtade upp mig på tåget. När vi kom hem till deras lägenhet började Jonathan gå in. Han satte sig hos Emmy. Hon märkte att han betedde sig konstigt. Jag sa "Hej Emmy" och hon blev så chokad och glad. Fina Emmy vad glad jag blev när du blev så glad över att se mig! 
(null)

På lördag morgon gjorde Emmy super mysig våffel frukost. Jonathan började jobba klockan tio. Medans Emmy körde Jonathan diskade jag upp efter frukosten.  (null)

Jag och Emmy åkte till badhuset och simmade några längder. Sedan lekte vi i äventyrs badet. Jag blev som vanligt som ett barn och lekte massor. Var super kul att bada!
(null)

Efter badet tog vi en lunch på stan. Sen gick vi på matmässa där de sålde massa närproducerat. Väldigt mysigt men lite för mycket folk. 

När vi kom hem började vi baka. Men precis när kakan skulle in i ugnen kom nästa överraskning. Nickolina en kompis till Emmy kom och knackade på. Hon hade med en ögonbindel till Emmy. Vi tog med henne till bilen och åkte iväg. Hon hade ingen aning och bindeln åkte inte av innan vi stog i lägenheten hos en annan kompis till Emmy. 
(null)

 Vi fyra åt pizza hemma hos Frida. Sedan drog vi ut i Växjö. Blev en super rolig kväll! 
(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

På söndagen hade jag och Emmy bakishäng med massa film. Tog tåget hem vid 13 och var hemma igen vid 15. Hann med att rida Nasse vilket ju alltid är kul! 
(null)

En väldigt lyckad helg helt enkelt!
Till top