Våren är här!

Familj och vänner, Studentlivet / Permalink / 0
Nu äntligen lysser solen igen. Denna vinter har ju varit så fruktansvärt tråkig så att himlen är blå, solen skiner och fåglarna kvittrar utanför mitt fönster, det är lycka just nu! 
 
Så vad har hänt sedan sist? Dels har ju högskolan stängt ner p.g.a corona så all vår undervisning sker digitalt. Så förutom att njuta av det fantastiska vädret och plugga hemma har jag börjat jobba mer med min självkänsla. Försöker prioritera mig själv även fast jag ska erkänna att jag är jätte dålig på det. Elsa bestämde i alla fall förra fredagen att antingen jobbar jag några pass denna veckan och får sedan bara sitta hemma. Eller så väljer jag att fokusera på plugget och får möjlighet att umgås med mina vänner. Så jag valde såklart det sistnämna allternativet. Måste erkänna att det varit väldigt skönt att inte ha extrajobbat något denna veckan. Även fast det stressar mig att veta att jag inte kommer få ut så mycket pengar som jag hade fått om jag hade extrajobbat. Men att prioritera min hälsa är viktigt. Det gjorde även att jag hade möjlighet att ta med Bosse till lägenheten. Han sov hos mig och dagen efter tog vi en riktig långpromenad med Erica. Vi gick ungefär 12 km ihop. 
 
Försöker få in minst 30 minuter rörelse varje dag. Det mår jag så bra av! Har nu inga prestationskrav utan gör det som får mig må bra. Löpning, promenader och ridning är det som får mig må bäst! 
 
 
Något annat jag gjorde förra fredagen som gjorde att jag blev välsigt stolt över mig själv var att jag lämnade blod för första gången. Kände verkligen att jag hade gjort något viktigt efter. Så om ni kan tycker jag ni borde börja lämna blod. Det kändes verkligen ingenting, var lite trött efteråt bara. 
 
Jag har även passat på att umgås med mina småkusiner. Förra torsdagen passade jag dem. De fick då hjälpa mig att städa min bil. Sedan gosade jag massor med dem när de skulle sova. 


 
Min lägenhet har börjat bli riktigt vårfin. Har både fixat utemöbler och piffat till med blommor på bordet. 
 
 
 
Till top