Lewis, vart tog du vägen?

/ Permalink / 8
 
 
I 4 månader har jag hoppats på att du ska komma hem. Jag bestämde mig efter 2 månader att om du inte kommit hem när det blivit minus så kommer jag avsluta försäkringen. 
Det var i Juli vi upptäckte att du hade varit borta lite väl länge. Vi la ut på facebook och frågade om någon hade sett vår Lewis. Men inga svar. 
 
En dag på jobbet när jag var ute och gick med en vårdtagare så mötte jag en granne. Bad henne hålla koll efter Lewis. Hon berättade då att hon hade sett honom hemma i sin ladugård. Så direkt efter jobbet åkte jag dit och letade. Men ingen katt syntes till. De lovade att höra av sig så fort de såg honom. Jag åkte ditt några gånger till men kände efter ett tag att det inte gav någon framgång. Skulle han dyka upp där skulle ju grannen höra av sig. 
 
 
Nu har det som ni vet varit frost ute ett par nätter. Har fått skrapa rutorna på bilen, vattnet är fruset. Jag inser att Lewis hade inte övrlevt. Han hade nu kommit hem om han hade levt. Såklart skulle han kunna ha flyttat in till någon annan men jag känner att då har han valt det och jag kan inte göra något åt det. 
 
Du var en liten monster katt




 
Men du gav mig så mycket kärlek. Som jag saknar dig min fina Lewis.
 
 
 
 
 
 
Till top