Min julafton och dagarna efter

Familj och vänner, Matlagning och bakning / Permalink / 0
Julafton:Vaknade upp hemma hos mamma och pappa ihop med Anton och Lewis. Öppnade strumoan och åt julbullen med smör på till frukost. Efter frukost åkte vi till stallet för även på julafton behöver det mockas hos hästarna. 
 
 
Efter stallet skyndade vi oss till Tranemo för att ducha och fixa oss inför luch hos farmor och farfar. Mitt smink haede jag glömt hos Elsa. Så sminkningen som blev gjordes i bilen i alla hast. Väl framme serverades farmors julbord. 
 
Sedan togs det kort bakom den lilla lilla granen.
 
Jag knäpte även ett par bilder på släkten. 
 
I år fick Bosse vara med. Lewia var i lägenheten. 
 
 
Vi åkte vidare från farmor och farfar till lägenheten för att ta upp Lewis. Sen åkte vi vidare mot skärjebo där Antons familj väntade. En stor familj och massa mat avslutde min julafton.
 
 
Juldagen:Vaknade jag upp med Anton hos hans pappa. Vi började med en skinkfrkost för att sedan spela julklappsspelet. Jag vann ett servettställ! Vi körde hem Jessicas äldsta dotter Elin till gislaved och åkte sen tillbacks till skärjebo för tacolunch med han familj. 
 
Hade väldigt dåligt med bilder från middagen. 
 
Vi åkte i alla fall vidare till håcksvik vid sex. Ditt följde även Emmy och Josse med. Daniella och Hannes var värdpar för kvällen. Vi spelade julklappsspelet igen och hade en trevlig kväll innan vi drog vidare mot Kullaberg. Kvällen var riktigt lyckad och här kommer alla bilder!
 
Annandan:Har jag bara tagit det lugnt. Jag och Anton fick en så bra julklapp av min mor och far. Två sängbord! När vi körde hem Elin igår gick vi in en snabbis på rusta där jag hittade trasmattor för 50kr styck! Så 2 trasmattor och två nya (efterlängtade) sängbord finns nu i sovrummet. Sängborden tog sin lilla tid att sätta ihop. Men slutresultatet blev så bra!
 
Hoppas ni alla haft en bra jul. Det har verkligen jag haft! 
 
Till top