Hundvakt

Matlagning och bakning, Min vikt resa / Permalink / 0

Efter gymmet i fredags åkte jag och Anton mot kinna. Det var dax igen att vara hundvakt åt prästen och Keira. På fredagen hände inte så mycket mer än att vi tog det lugnt och åt en super god taco paj. 


Lördag morgon började vi dagen med en lätt ägg frukost. 

Pluggade sedan till körkortet innan vi åkte till kinna för att hämta däck till pappa. Efter vi hämtat däck begav vi oss äntligen ut på en promenad i det fina vädret. Hundarna var såklart med under hela promenaden. Vi gick längst en landsväg och vände ibland in på småvägar.  För att inse att vi var tvungna att vända. Sammanlagt blev det en promenad på 7 km. 

Åt en enkel sallad till lunch. Var rester från gårdagens sallad med lite skinka och dressing i. 

Sen åkte vi och drack kaffe hos Antons mamma. Antons lillebror Wiggo följde med oss hem. Vi hjälptes åt att laga till en god middag. Älg gryta med potatis! 

Vi spelade lite biljard innan Wiggo åkte hem. Sen slog vi oss ner i soffan framför en bra film. Anton åt godis och jag åt mitt. Åt josefines finknäcke som jag doppade i en röra med philadelpiha och paprika pulver. Nyttigare än godis och nästan godare. I alla fall när magen mår bra av det. 

Idag ska jag som vanligt jobba. Alltså ska vi snart åka härifrån för att hinna till jobbet. Innan vi åker måste vi se till att huset ser okej ut. Keira blev hämtad i morse av en granne som skulle ha henne till jakten. Stackars prästen blev ensam kvar. 

Jag själv är redo för dagens jobb. Blir en ganska lugn dag på jobbet. Men trots allt är det mycket att göra på jobbet så idag tog jag en riktigt stor frukost. Två lingongrova, en med ett kokt ägg och kaviar på och den andra skinka. Blev riktigt mätt såklart. Känner nu att det hade räckt med ägg mackan. Lunchen idag blir samma som igår så spara jag lite kcal till kvällens middag hos mamma och pappa. 


Vad hittar ni på idag? 

Till top