Midsommar i månstad

Familj och vänner / Permalink / 0
Glad midsommar på er! 
Jag började mig midsommar relativt tidigt. Åkte till stallet och myste lite med hästarna. Tanken var att jag skulle rida. Men Loppan var så envis så jag gav upp. Istället myste jag med Andy. Efter hästgos tog jag med mig Bosse och plockade blommor. 

Vid 12 åkte jag till Emmy. Hon bakade en tårta och jag skrubbade potatis. Carin kom hem till Emmy och vi åt sill lunch. Sedan fixade vi oss och åkte till månstad. 

När vi kom fram till månstad bjöds vi på muffins. Sedan fixade vi oss varsin krans. Min blev lite stor så under kvällen fick jag byta med Carin. 


Runt sex kom reagerade gäster och vi bjöds på välkomstdrink. Grillarna tändes och vi började grilla vår mat. Emmy hade varit duktig och marinerat kyckling till oss. Erica anlände till firandet i lagom tid till maten. 
Efter maten blev vi indelade i lag med blandade åldrar. Hanna och Malins föräldrar hade midsommarfirande på gården så lagen blandades från båda grupperna. I mitt lag var den äldsta runt 60 år. Vi tävlade i en musikquiz och vårat lag kom tvåa. 

Emmy var kvällens paparazzi.



Efter quizet kom Elsa och hennes vänner till månstad. Då började även dansen runt midsommarstången. 
Vi åt tårta men tog inga bilder på dem. Men var väldigt många olika tårtor att välja på! 

Skymningen kom och det knäpptes bilder på himlen. 

Festen tog slut vid två och jag vandrade till min säng för kvällen. 
Tack för en lyckad midsommar alla inblandade! 

Till top